Nieuwe boutique store Misous verrijkt centrum

Misous is de naam van dé nieuwe Boutique Store van Nijmegen die op 4 november opent. Het is een unieke winkel waar je vooral langskomt voor lingerie, maar ook fashion, sieraden, accessoires en sport- en loungeware krijgen een plek in het unieke winkelconcept. “In Nijmegen miste ik nog een leuke hippe lingeriezaak in een modern jasje!”, aldus onderneemster Marloes Dinnissen.

Humor

De winkel is gevestigd in een authentiek pand aan de Stikke Hezelstraat 24. De moderne winkelinrichting moet ervoor zorgen dat klanten zich snel op hun gemak voelen en geïnspireerd raken door al het moois om hen heen. “Goede service staat op één, maar daarnaast vind ik humor en een relaxte winkelsfeer een hele belangrijke tweede en derde”, zegt Marloes. “Niets zo vervelend als een opdringerige of chagrijnige verkoopster. Ik vind het belangrijk dat je er vrolijk van wordt om in mijn winkel te zijn. Dat ik je aan het lachten kan maken en dat je met een feel good gevoel weer naar buiten loopt”.

Uniek concept

Misous heeft de bewuste keuze gemaakt lingerie te verkopen van merken die nog nauwelijks worden verkocht in Nijmegen, maar zeker een podium verdienen. Maar er is meer. Bij Misous kun je ook terecht voor unieke kledingitems, sieraden, sportkleding of handgemaakte zepen. Marloes werkt samen andere jonge Nederlandse ondernemers die zelf hun eigen producten hebben en deze graag willen aanbieden. “Het is ontzettend leuk om samen met hen te bedenken hoe we hun merk of label in mijn winkel kunnen presenteren. Zo ben ik super trots op het feit dat sport- en lounge merk Lily Moon in mijn winkel komt te liggen als een van de eerste winkels in Nederland. Dat is gewoon tof!”.