Nijmeegs talent krijgt ruim baan op nieuw culinair festijn

Tipisch Nijmegen, nieuw evenement voor Nijmegen

Het nieuwe culinair festijn ‘TipischNijmegen!’, beleeft donderdag 7 september haar première in het Julianapark. Circa twintig lokale horecabedrijven richten in (tipi)tenten hun eigen keuken en terras in. Vier dagen lang serveren ze het publiek de toppers van hun menukaart en presenteren ze hun talent.

Van 7 t/m 10 september

'TipischNijmegen!' is niet zomaar een foodfestival. Het is een écht Nijmeegse beleving, met enkel lokale smaakmakers. Bekende lokale horecaondernemers, plaatselijke artiesten en een Nijmeegse organisatie. Maar ook de leveranciers, sponsoren en businessclubs. In een sfeervol aangekleed Julianapark zorgen zij samen voor die typisch Nijmeegse sfeer.

Succesvol concept

De formule is een kopie van het succesvolle culinaire festival ‘ArnhemProeft!’. Dat heeft in drie jaar inmiddels een wachtlijst voor horecabedrijven opgebouwd. Drie Nijmeegse ondernemers zijn onder de naam ‘De Nijmeegse Boys’ de samenwerking aangegaan om dit evenement de komende jaren net zo succesvol te maken in onze mooie Waalstad. In het park is plaats voor twintig ondernemers, waarvan inmiddels twaalf plaatsen vergeven zijn.

Over Tipisch Nijmegen

'TipischNijmegen!' vindt plaats van 7 tot en met 10 september in het Julianapark. De toegang is gratis en in het park wordt betaald met munten. Kijk voor meer info op www.tipischnijmegen.nl.