Nijmeegse Winterweken in de Stevenskerk

Nijmeegse Winterweken in de Stevenskerk

Winterweken in de stevenskerkVanaf 15 december zijn er bijzondere, traditionele en verrassende activiteiten te beleven in de Stevenskerk van Nijmegen. Kom genieten van de swingende koren tijdens het open podium. Beleef een rit in de Arrenslee middels Virtual Reality Experience. Wandel mee met de lampionnenoptocht door centrum Nijmegen of dompel een kaars die vervolgens aangestoken mag worden bij het sfeervolle Kaarsenfeest van Doro Krol. En vergeet je niet op te geven voor een bierproeverij in de kelder van de Stevenskerk. Kom je ook?!

Opening zaterdag 15 december De Nijmeegse Winterweken gaan van start met een officieel openingsmoment gevolgd door het programmaonderdeel ‘Film kijken in de kerk’ op zaterdag 15 december 2018. Meld je aan om samen met het hele gezin, een vriend of vriendin te komen kijken naar de familiefilm ‘Pak van mijn Hart’ op deze unieke locatie. Aanmelden hiervoor kan via het evenement op centrumnijmegen.nl.

Dagelijkse activiteiten en programma per dag

De Stevenskerk is gedurende de Nijmeegse Winterweken van maandag t/m zaterdag geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Tijdens deze openingsuren zijn er dagelijkse activiteiten zoals de kerststallenexpositie, De Gebroeders van Limburg kerststal, de echte ‘Nijmeegse stal’, een kerstboekenexpositie, een kinderspeurtocht en meer.

De meeste activiteiten zijn vrij toegankelijk maar voor sommige programmaonderdelen is aanmelding via centrumnijmegen.nl verplicht omdat er beperkt plek is en soms wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Voor de speciale kerstconcerten zijn tickets te koop.

Kom naar centrum Nijmegen

Daarnaast is er de komende weken van alles te doen in de Nijmeegse binnenstad. Zo is er wederom ’t Winterstraatje tot en met 6 januari, ‘Nijmegen stampt!’ op 20 december en er is een extra Kerst koopavond op 21 december.

Alle actuele informatie en evenementen, openingstijden van winkels en het totale overzicht van de Nijmeegse Winterweken vind je op centrumnijmegen.nl.

Bekijk hier het programmaboekje van de Nijmeegse Winterweken.