Tango en film in Filmhuis O42

Tweede editie van tangosalon in Filmhuis O42

tango in NijmegenDance to the Movies-Tour continues! Iedere maand wordt er in Filmhuis O42 een dansfilm vertoond met aansluitend een workshop in het thema van de film. Na het succes van de eerste tangosalon van twee maanden geleden, organiseren we nu weer een avond in dit thema. Dinsdag 16 januari vanaf 19.15u zijn de deuren weer geopend. Reserveer nu je tickets via https://filmhuiso42.nl/ en kom mee dansen op de Oranjesingel 42.

Film en dans

Voor €12,50 kun je dit keer genieten van de film ‘Chasing the Tango High’ inclusief tangosalon en een drankje. Deze avond kan er gedanst tijdens de Milonga worden op de muziek van DJ Diana. De deuren van de zaal zijn vanaf 19.30u open, om 19.45u start de film. Iedereen is uiteraard eerder welkom om een hapje of drankje te nuttigen in restaurant De Villa.

Chasing the Tango High

In Chasing the Tango High zien we het Canadese ensemble Tangissimo, onder leiding van de pianiste Linda-Lee Thomas, in hun zoektocht naar de ziel van de tango in Buenos Aires. Een sensuele, vooral nachtelijke, reis langs diverse clubs en danssalons. Letterlijk een pelgrimage naar het altaar van de tango.

Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina: Dance To the Movies-Tour.