Voor ondernemers

Ondernemer in centrum Nijmegen

Deze pagina is speciaal voor jou als ondernemer in de binnenstad van Nijmegen! Maak een eigen bedrijfspagina aan en vergroot de vindbaarheid van jouw onderneming en de binnenstad voor de consument of lees de nuttige artikelen, het actuele ondernemersnieuws en de informatie over interessante bijeenkomsten.

Je bedrijf op deze site

Bevind jij je als ondernemer in centrum van Nijmegen en beschik jij over de postcode 6511, dan kan jij dit bedrijfsprofiel van je onderneming gratis aanmaken en beheren. Heb je nog geen account? Druk dan snel rechts op de knop ‘Nieuw bedrijf aanmelden‘ om je bedrijf op te geven.

Let op: je bedrijfspagina beheren kan alleen op desktop, niet op mobiel.

Evenement of activiteit organiseren

Organiseer je een event of activiteit voor een breed publiek in de binnenstad? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Wij nemen deze evenementen namelijk kosteloos mee in onze promotie op de hoofdpagina van centrumnijmegen.nl.

Nieuwsbrief voor ondernemers

Heb jij interesse in alles wat er in de binnenstad voor en door ondernemers wordt gedaan? Meld je dan aan voor een bedrijfspagina of stuur ons een bericht via het contactformulier en ontvang een aparte digitale nieuwsbrief voor ondernemers. Je ontvangt dan automatisch gratis het laatste nieuws voor ondernemers in Nijmegen centrum in je mailbox.

Over deze site

Deze site is een initiatief van Huis voor de Binnenstad, waarbij 4 organisaties de krachten bundelen: VCONKHNCNN en VCV Nijmegen. Retail, horeca, cultuur en vastgoed zijn zo allen vertegenwoordigd. Het Huis voor de Binnenstad is een stichting in 2010 opgericht en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Taskforce Ondernemersfonds en de genoemde belangenorganisaties. Klik hier voor meer info over Huis voor de Binnenstad.