Met wie matcht u op de Beursvloer 2018?

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gebeurt weer allemaal op de Beursvloer van Rijk van Nijmegen Uitdaging op maandag 5 november 2018 bij NSG Groenewoud. De Beursvloer is er voor elk bedrijf en elke vereniging, stichting of burgerinitiatief in het Rijk van Nijmegen.

Beursvloer Rijk van Nijmegen Uitdaging

Rijk van Nijmegen Uitdaging biedt maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Dit gebeurt het hele jaar door via de website www.rijkvannijmegenuitdaging.nl maar ook een keer per jaar tijdens de Beursvloer. Als vereniging, stichting of burgerinitiatief heb je weinig geld, maar wel spullen, handjes of kennis nodig. Tijdens de Beursvloer helpt Rijk van Nijmegen Uitdaging daarom mooie verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Verenigingen en stichtingen zoeken samen met het betreffende bedrijf naar een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie. Oftewel, handelen met gesloten beurs.

Locatie Beursvloer 2018

De bijzondere locatie is meteen de eerste match van de Beursvloer 2018. NSG Groenewoud nodigt Rijk van Nijmegen Uitdaging opnieuw uit om de Beursvloer in de school te houden. Een bruisende en inspirerende omgeving die past bij het doel van de avond: zoveel mogelijk matches maken!

Resultaat 2017: Maar liefst 69 matches met een waarde van bijna € 67.000

Vorig jaar werden in slechts 90 minuten tijd 69 matches gesloten tussen het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld. Deze matches waren heel verschillend; van kennis en spullen tot handjes en overig aanbod. De 69 matches waren in totaal goed voor bijna € 67.000. Een resultaat om trots op te zijn!

Meest originele match 2017

Op de Beursvloer staat verbinden centraal. Eén van de vele mooie voorbeelden van de avond in 2017 was de match tussen Modderkolk en Trajectregie Nijmegen. Door deze match kregen nieuwkomers de kans om kennis te maken met de Nederlandse arbeidsmarkt en hier ervaring op te doen.

Gaat u de uitdaging aan op 5 november?

Heeft u nog materialen over of een uurtje advies te vergeven? Of zoekt uw vereniging nog hulp bij het ontwikkelen van een nieuwe strategie? Kom dan naar de Beursvloer van Rijk van Nijmegen Uitdaging op 5 november 2018 en laat u inspireren! Meld u aan of geef alvast uw aanbod of aanvraag door via www.rijkvannijmegenuitdaging.nl/beursvloer. Daar vindt u ook meer informatie over de Beursvloer 2018.