Openingstijden winkels centrum Nijmegen

Wanneer zijn de winkels open in de stad?

De winkels in het centrum van Nijmegen zijn bijna allemaal geopend tussen 09.00 en 17.30 uur. Op donderdag of bij bijzondere gelegenheden is er een koopavond. De winkels zijn dan geopend tot 21.00 uur. Ideaal als je na je werk nog in alle rust een boodschap wilt doen.

Openingstijden op koopzondagen

Op koopOpeningstijden winkels in Nijmegen Afbeelding Marikenstraatzondag zijn de winkels in Nijmegen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. In principe is het in Nijmegen iedere zondag koopzondag. Ook zijn er enkele extra koopzondagen. Bekijk hier hoe er met koopzondagen in het centrum van Nijmegen wordt omgegaan.

Winkels open rond feestdagen?

Tijdens feestdagen kunnen de winkels op andere tijden open zijn. Voor bijna alle winkels gelden dan dezelfde afwijkende openingstijden. Via onze website en sociale media houden we iedereen hier zo goed mogelijk van op de hoogte.

Individuele openingstijden café’s

Het grote aantal café’s en restaurants in Nijmegen hanteren verschillende openingstijden. Bij sommige café’s en bars kun je nog tot 04:00 uur ’s nachts naar binnen. Er zijn per branche en per winkelstraat tal van uitzonderingen. Wil je zeker weten dat een winkel, café, bar of zaak open is? Kijk dan bij het bedrijfsprofiel op onze site, via het menu links of de zoekfunctie bovenin.