Over lunchrooms

Lekker lunchen in het centrum van Nijmegen

lunchrooms nijmegen

Het aantal lunchrooms in Nijmegen is zeker niet op een hand te tellen. In elke straat in de binnenstad kun je een plekje uitzoeken om even uit te rusten met een heerlijke lunch erbij. Je kunt van alles halen lekkere belegde broodjes, tosti’s, yoghurt of salades. Daarnaast zijn er ook lunchrooms waar je een smoothie kunt halen of je kiest voor een taartje als lunch. Het kan allemaal.

Lunchrooms in Nijmegen

Zie hieronder een aantal plaatsen om te lunchen die je zeker niet mag missen. Natuurlijk heeft Nijmegen veel meer te bieden dan onderstaande lunchrooms, bekijk daarom de bedrijvengids van lunchen.

  • De Blonde Pater (Houtstraat 62) wordt rond lunchtijd altijd druk bezocht. Niet alleen de broodjes, maar ook de verschillende verse sappen maken dit lunchcafé een aanrader. Er wordt gezegd dat hier de beste koffie en appeltaart van Nijmegen wordt geserveerd.
  • lunchen nijmegenAan de Lange Hezelstraat (nr. 12) vind je Smaakrijk Lunch & Zo. Een hippe lunchzaak waar biologische producten worden gebruikt voor hun heerlijke broodjes.
  • Restaurant New Dutch Streetfood is een trendy restaurant halverwege de Marikenstraat waar de lunch erg goed is en mooi geserveerd wordt.
  • Van een heerlijk terras voorzien, midden in het centrum (Ziekerstraat 9) ligt Du Commerce. De lunchkaart biedt de keuze uit allerlei sandwiches en salades en is een prima stop tijdens het winkelen.

Dus zie je een leuke lunchroom hierboven staan of in onze bedrijvengids? Plan dan snel je bezoek om te gaan lunchen in Nijmegen!