Hotel Blue

Adresgegevens

Openingstijden

  • Maandag:9:00 - 01:00
  • Dinsdag:9:00 - 01:00
  • Woensdag:9:00 - 01:00
  • Donderdag:9:00 - 01:00
  • Vrijdag:9:00 - 01:00
  • Zaterdag:9:00 - 01:00
  • Zondag:9:00 - 01:00

Bedrijfsprofiel

Blue is een nieuw en vernieuwend hotel in Nijmegen. Thuishaven voor wie zich overal op zijn plek voelt. Hier heb je alles wat je nodig hebt bij de hand.
Comfort, gastvrijheid, dynamiek. Je werk, vrienden, familie en de rest van de wereld altijd draadloos dichtbij. Travel light. Travel Blue.
Blue is hotel, bar & business experience. Blue inspireert, verlegt grenzen en laat verbindingen ontstaan. Tussen internationaal en lokaal, elegant en modern, duurzaamheid en comfort. Hier is chemie en liefde.
De 30 hotelkamers zijn strak, smart & cool. Slim ingericht voor wereldreiziger, weekendgast en professional. Ruim als single room, compact en compleet als double. Een mooie match door het innovatief design onder een hoog 19e eeuws plafond.
Blue is een ervaring. Meer dan een hotel, een nieuw hoofdstuk in hospitality en design. Juliette’s Greenhouse, Salon de Thé & Lounge, de iconische bar, de art & fashion gallery, het geheime terras, het privéparkeerterrein.

Blue & Juliette vormen samen een vernieuwende horecagelegenheid voor de wereldburgers van Nijmegen en verder. Een gastvrij en stijlvol totaalconcept: hotel, koffiebar, lounge, restaurant, terras en bar in één. Welkom bij Blue.

Parkeermogelijkheden

Privé parkeerterrein

Merken

JesseJee, Blue private label, Jee-O, Illy Coffee, Dammann Frères

Diensten

Hospitality

Keuken

Appetizers, puur, mediterraan, vers

Ambiance

Buitenterras, sfeervol, lounge, casual

Voorgerecht

€4,00 - €10,50

Hoofdgerecht

€8,00 - €17,00

Nagerecht

€2,00 - €6,00

Terras

Buitenterras

Betalen

Creditcard, contant, pin

Categorie

Bar, Cocktailbar, koffiebar, lounge

Foto's

Impressieafbeelding
Impressieafbeelding
Impressieafbeelding
Impressieafbeelding
Impressieafbeelding