Opladen elektrische auto Nijmegen

Waar kun je je elektrische auto opladen in Nijmegen

Elektrische auto’s zijn de toekomst. De gemeente elektrische-auto-opladen-parkeren-centrum-nijmegen Nijmegen heeft daarom meerdere oplaadpunten in gebruik waarmee je tijdens het parkeren je elektrische auto kunt opladen. Aan de oplaadpaal kunnen meestal twee auto’s tegelijkertijd opladen. Deze zijn allemaal voorzien van groene stroom en hierdoor is elektrisch rijden ook écht klimaatneutraal.

Locaties oplaadpunten

Je kunt je elektrische auto opladen op verschillende parkeerplaatsen in en buiten het centrum. Bekijk hier het overzicht van de gemeente Nijmegen. De oplaadpunten zijn te gebruiken als je een gratis oplaadpasje hebt aangevraagd. Je moet je aanmelden bij een provider waarvan je vervolgens een pasje krijgt die je kunt gebruiken bij de laadpalen.

Kosten opladen elektrische auto

Je betaalt de oplaadkosten (ongeveer € 0,25 per kWh) en de kosten van de provider. Ook ben je nog parkeerkosten verschuldigd. De laadpunten worden geëxploiteerd door E-laad uit Duiven en is een samenwerkingsverband van de netbeheerders. Als ‘groene’ stad werkt Nijmegen continu aan meer oplaadpunten. Mocht je informatie over oplaadpunten tegenkomen in het centrum die hier niet staan vermeld, laat het ons dan weten.