DROOMvilla LUX

Adresgegevens

Openingstijden

  • Maandag:08:00 - 00:00
  • Dinsdag:08:00 - 00:00
  • Woensdag:08:00 - 00:00
  • Donderdag:08:00 - 00:00
  • Vrijdag:08:00 - 01:00
  • Zaterdag:11:00 - 01:00
  • Zondag:11:00 - 01:00

Bedrijfsprofiel

Welkom bij DROOMvilla LUX: een locatie met allure in Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Dagelijks vinden vele gasten hun weg naar het prachtige pand aan de Oranjesingel 42 dat stamt uit 1893. Twee mooie filmzalen, vergaderzalen, flexwerkplekken, een eigentijds restaurant met terras en stadstuin. Hier werken mensen met én zonder vergrote afstand tot de arbeidsmarkt in een innovatief horecabedrijf. Met deze bijzondere bedrijvigheid draagt DROOMvilla LUX bij aan de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO).

Haal het beste uit jezelf! Dit geldt voor zowel de gasten als de medewerkers van DROOMvilla LUX.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van wat er gebeurt in DROOMvilla LUX, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door een email te sturen naar info@droomvillalux.nl met als onderwerp “aanmelden nieuwsbrief”.

Het filmprogramma in DROOMvilla LUX wordt verzorgd door LUX.

Vanaf het Centraal Station in Nijmegen is DROOMvilla LUX te voet binnen 10 minuten bereikbaar. Bij het verlaten van het station rechtdoor richting centrum (Van Schaeck Mathonsingel). Ga rechtdoor op het Keizer Karelplein maar neem de rotonde linksom (Oranjesingel, tussen Rabobank en de Vereeniging). Na ongeveer 750 meter vindt u DROOMvilla LUX aan uw linkerhand.

Met de auto vanaf de A15: Neem afslag Nijmegen en voeg in op de N325 richting Kleve. Weg vervolgen naar Sint Canisiussingel (N326). Sla rechtsaf naar de Van Schevichavenstraat. Neem de 1e afslag links, de Oranjesingel op. U vindt DROOMvilla LUX aan uw rechterhand na 76 m.

Met de auto vanaf de A325 (Arnhem): Rijd Nijmegen binnen via de Prins Mauritssingel. Na de Waalbrug weg vervolgen naar Sint Canisiussingel (N326). Sla na 550 m rechtsaf naar de Van Schevichavenstraat. Neem na 15 meter de eerste afslag links, de Oranjesingel op. U vindt DROOMvilla LUX aan uw rechterhand na 76 meter.

Toegankelijkheid: Eén van de twee filmzalen van DROOMvilla LUX is rolstoeltoegankelijk. Het gaat hierbij om LUX 8. Zaal LUX 9 is op dit moment helaas niet rolstoeltoegankelijk. Omdat wij de rolstoelplaatsen in de zalen moeten inrichten, graag van tevoren telefonisch reserveren (0900 5894636). Het restaurant en de Gouden Zaal zijn goed toegankelijk voor rolstoelers. De vergaderzalen bevinden zich op de hogere verdiepingen van het pand en zijn helaas alleen via de trap te bereiken. In DROOMvilla LUX is een invalidentoilet aanwezig. De dichtstbijzijnde invalidenparkeerplaatsen bevinden zich voor de Albert Heijn op de Van Schevichavenstraat.

Parkeermogelijkheden

Parkeren kunt u op de Wedren of het Julianaplein (24 uur open, betaald parkeren ma t/m za 09.00-23.00 uur, koopzondag 09.00-23.00 uur, € 7,00 per dag). De dichtstbijzijnde invalidenparkeerplaatsen bevinden zich voor de Albert Heijn op de Van Schevichavenstraat.

Diensten

Een training voor 80 personen, een videoconferentie met vijf man of een coachingsgesprek voor twee? DROOMvilla LUX biedt genoeg mogelijkheden. Leg uw wensen aan ons voor en wij maken een voorstel op maat, indien gewenst met inhoudelijke of culturele aanvullingen.

In DROOMvilla LUX zijn diverse ruime vergaderzalen beschikbaar. Voor grotere bijeenkomsten biedt de Gouden Zaal ontelbare mogelijkheden.

De gewenste tafelopstelling, consumpties en presentatiemiddelen geeft u eenvoudig aan bij uw reservering. Vergaderen bij DROOMvilla LUX kost slechts €12,50 excl. btw per persoon per dagdeel. Deze prijs is inclusief koffie, thee en natuurlijk onze unieke appeltaartgarantie.

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor vergaderingen, borrels, feesten, seminars of uw te ontwikkelen evenement. Het is ook mogelijk om voor langere tijd een kantoorruimte te huren in DROOMvilla LUX.

Foto's

Impressieafbeelding
Impressieafbeelding
Impressieafbeelding